Maria – Huisartsenpraktijk Holland Park – Diemen
Header afbeelding
Willem Dudokhof 93 1112 ZA Diemen Tel:020 240 8400

Maria

Verloskundige Vida
Beschikbare dagen:
  • Vrijdag
Afdeling:
Team Rood

Verloskundigen Vida

“Persoonlijke en verloskundige begeleiding in het proces van zwangerschap naar ouderschap”.

Wij zijn je vaste verloskundigen: Maria Hoenderdos en Anne Hunink.

Maria is een ervaren verloskundige én versiekundige. Ze is behendig in het draaien van baby’s van stuitligging naar hoofdligging. Ze spreekt Frans en een goed woordje Spaans. Anne is een enthousiaste en betrokken verloskundige. Ze heeft een achtergrond als maatschappelijk werker. Dit komt vaak van pas tijdens de begeleiding van de zwangerschap. We zien er naar uit jullie de komende maanden te begeleiden!

Maria en Anne doen op verschillende dagen spreekuur.

Onze praktijk bestaat uit 3 teams van verloskundigen. Elk team zorgt voor de zwangeren die wonen in een bepaald postcodegebied. De teams zijn verdeeld in kleinschalige duo’s (sub-teams) met elk een eigen kleur.

Wanneer je je bij ons aanmeldt, deelt de assistente jou in bij het juiste duo/kleur. Dan zie je zo vaak mogelijk je eigen verloskundigen tijdens je controles op het spreekuur. Voor persoonlijke zorg, dicht in de buurt, op de locatie die voor jou het makkelijkste te bereiken is.

Alle echo’s worden gemaakt door onze eigen ervaren echoscopisten, je kunt een echo afspreken op een van de echolocaties, in Diemen of Reigersbos.

Duo Rood

Wij zijn het duo voor alle zwangeren in postcodegebieden Holland Park 1112 en Bijlmermeer 1102, 1103, 1104 (behalve Venserpolder en H-Buurt). Wij zijn onderdeel van Team 1 en werken samen met Duo Blauw Diemen

Op de vrijdag houden zij spreekuur op de Campus Holland Park, bij Our Domain naast Broodje Ben, dichtbij Metrostation Diemen Zuid.

 

 

Terug naar overzicht